Beden dili eğitimi bir çok alanda gerekli bir eğitim!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Bilim insanı Murat Kaplan ve Seval Kirmit Yazar İGC’nin misafiri oldular… Kentimize bazı konferans ve eğitimler vermek üzere gelen Antalya Bilim Üniversitesi’nden Araştırmacı Yazar, Bilim İnsanı Murat Kaplan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Yaptığı araştırmalar ve uzmanı olduğu beden dili, analizi ve el yazısının hayata yansımaları gibi konularda büyük ilgi gören bilim insanı Murat Kaplan, , İGC Başkanı Diyap Atar ve üyeler tarafından misafir edildi.

Kentimizin saygın iş insanı ve kitapları ile dikkat çeken Seval Kirmit Yazar’ın da eşlik ettiği Murat Kaplan, “İskenderun güzel bir şehir. Antalya’dan gelirken burada aynı Akdeniz iklimi ve ortamı bulacağımı biliyordum. Ancak beklediğimden daha çok güzellikler ile karşılaştım. Özellikle insanların konukseverliği ve samimiyeti beni çok etkiledi.

Her gittiğim ülkede, şehirde farklı insanlarla karşılaşmak, onların analizini yapmak deneyimlerimi arttırdı. Kişinin kendine özgü duruşu size fikir verebiliyor. Ancak diplomatik, siyasi, kurumsal ve belli kitleye hitap eden insanlar beden dilini iyi kullanmak durumundalar. Çünkü beden dilini nasıl kullandığınız karşı tarafa mesaj verir. Bu mesajların eğitimini alan veya farkında olan insanlar sizi konuşma olmadan okuyabilir.

Biz bunun eğitimini her alana taşımanın çabasını veriyoruz.” dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.