Kaymakam Yönden’e sosyal medyadan övgü yağıyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Mütevazı Devlet Adamı kimliği ile geride çok güzel anılar biriktirerek İskenderun’daki görevinden ayrılıyor. Kaymakam Yönden’in yeni görev yerinin belli olmasının ardından sosyal medya hesaplarından Kaymakam İskender Yönden’e övgü dolu sözler dile getirildi.

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına atanan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e “Biz de Ekogündem Gazetesi ailesi olarak yeni görev yerinde başarı dileklerimizi sunuyoruz. İyi bir Devlet adamı iyi bir yönetici oldunuz Sayın yönden, Sizi en çok da güler yüzünüzle hatırlayacağız. Yolunuz açık olsun. Başarılar diliyoruz. Yüreğinize, emeğine sağlık. İstanbul Gaziosmanpaşa’da da İskenderun’daki güler yüzünüz ve hoşgörülü yapınız ile başarılı bir devlet adamı olacağınıza olan inançla; sağlık ve sevgiyle gidin yeni görev yerinize diyoruz. Yolunuz açık olsun. İskenderun sizi güler yüzünüzle hatırlayacak” diyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.