“Kaynakçı Gençler Yarışıyor”da Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri üçüncü oldu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hatboru arasında imzalanan protokol kapsamında Belen Mesleki Metal Teknolojisi Alanı tarafından “Kaynakçı Gençler Yarışıyor” etkinliği gerçekleştirildi.

Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kırıkhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okullarından 3’er kaynakçı öğrenci olmak üzere toplam 9 öğrencinin katıldığı yarışmada 1.ve 2. Kırıkhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 3. Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri oldu.

Geleceğimizin mimarı gençleri meslek sahibi yapmak ve istihdam etmek amacıyla gerçekleştirilen ödül törenine Belen İlçe Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İl Şube Müdürü Mustafa Tekdemir, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Şube Müdürü Osman Arpag ve misafirler katıldı. 1.olan öğrencimize ödülü Kaymakam Hayrettin Baksın tarafından verilmiştir.2. olan öğrencimize Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve 3. olan öğrencimize Hatboru Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar tarafından verilmiştir.

Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Kurtar, “Dereceye alan öğrencilerimizi ve katılımcıları, emek veren öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca meslek liselerinden işbirliği elini çekmeyen, kendini yetiştirmiş ve mesleğini seven mezunlarımızı istihdam eden HATBORU ve Mehmet Kılıçlar’a öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.