SGK Hatay İl Müdürü Bal: En doğru bilgi SGK’dan alınır

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni (İGC) ziyaret eden SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, önemli açıklamalarda bulundu.


Beraberindeki heyet ile birlikte ziyaret ettiği İGC’de Başkan Diyap Atar ve Yönetim Kurulu ve gazeteciler tarafından karşılandı.
Ev sahipliği için Başkan Diyap Atar’a teşekkür eden SGK İl Müdürü Hamit Bal, Çalışan, İşveren, Emeklilik ya da Genel Sağlık Sigortası hakkında bilmek istediğiniz her türlü doğru bilgiye Sosyal Sigortalar Kurumu’nu arayarak öğrenilebileceğini ifade etti.

SGK İl Müdürü Bal, “En doğru bilgi SGK kurumundan alınır. Bilgi almak isteyen vatandaşlarımız kurumumuza gelebilir veya internet üzerinden erişim sağlayarak bilgi alabilirler. Sosyal Güvence çok önemli SGK’nın yaşamın her alanında olduğunu ifade etti ve “sosyal güvenlik insanın hayatı boyunca yaşam kalitesini etkileyen ve kişiye güven veren bir kurumdur. Herkes sosyal güvenlik hakkına sahiptir. Devlet bu güvenliği sağlayacak gerekli tedbirleri alır ve teşkilatı kurar” hüküm ile açıkça ortaya konmuştur. Farklı norm ve standartlara göre hizmet sunan SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı tek çatı altında birleştirilmiştir. Böylece bütün vatandaşları kapsayan adil bir sistemin temelleri atılmıştır.” dedi. Bal, Gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Ziyaret ve bilgilendirmeden dolayı memnuniyetini dile getiren İGC Başkan Diyap Atar ve yönetim kurulu ziyaret sonrasında SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve beraberindeki heyetle birlikte fotoğraf çekimi için objektiflere poz verdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.