Arsuz Plaj Futbolunda adını duyurmaya çalışıyor! Arsuz’da Futboley Dünya şampiyonası

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Plaj Futbolu Sorumlusu Ayhan Dik ve Plaj Futbolu Milli Takım Teknik Direktörü Ozan Yılmaz ve beraberinde yönetim kurulu, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

İGC’de Başkan Diyap Atar ve Yönetim Kurulu ve gazeteciler tarafından karşılanan Hatay Plaj Futbolu Sorumlusu Ayhan Dik ve Plaj Futbolu Milli Takım Teknik Direktörü Ozan Yılmaz ve beraberindeki konuklar, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan plaj futbolu ile alakalı projeler ile ilgili gazetecileri bilgilendirdiler.

 

Ayhan Dik, Arsuz’da Futboley Dünya şampiyonası yapmayı planladıklarını, şimdiden birçok ülkenin katılım göstereceğini müjdeledi.

 

Deniz bölgesi olan yöremizde plaj futbolunun yaygınlaştırılması için çeşitli organizasyonlara imza atmaya hazırlandıkları mesajı veren Hatay Plaj Futbolu Sorumlusu Ayhan Dik ve Plaj Futbolu Milli Takım Teknik Direktörü Ozan Yılmaz, futbolda başarılı isimler yetiştiren bölgemizin sporda adını ülke dışına taşıması gerektiğine işaret etti.

 

Karşılıklı memnuniyetin dile getirildiği ziyaret sonrasında da gazeteciler ve konukları günün anısına fotoğraf çektirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.