İSTE’den Gençlere etkinlik!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)Öğrenci Toplulukları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Haftası Etkinlikleri devam ediyor.  İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğrenci Toplulukları Etkinlikleri 16 Mayıs pazartesi günü başladı. 3 gün sürecek Öğrenci Toplulukları müzik dinletileri, konserler, bireysel ve takım sporları müsabakaları, tiyatro gösterileri, uçurtma şenliği ve pek çok diğer kültürel etkinlik İSTE öğrencileriyle buluşuyor.

16 Mayıs Pazartesi günü etkinliğin ilk programı Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı’nda Trio Müzik Sunumu ile yapıldı. Dünya Engelliler Federasyonu İskenderun Şube Başkanı Serhat Gökpınar İSTE Merkez Yerleşke Mavi Salonda“Engellerin Farkında Olmak” başlıklı bir konferans verdi. Gün boyu Satranç,MasaTenisi,Akıl Oyunları branşlarında bireysel ve Futbol,Basketbol,Voleybol branşlarında takım sporlarında sporcular galibiyet için ter dökmeye başladı. Maçta başlama vuruşunu İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci yaptı.

“Öğrenci topluluklarının üniversite hayatının en temel ögelerinden biri olduğunu” vurgulayan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “her birimiz üniversite sıralarından geçerek bugünlere geldik. Bu yıllarda geçirilen vaktin kalitesi ileriki yıllardaki hayatımızı şekillendiriyor. Öğrenci toplulukları gerek akademik gerekse sosyo- kültürel açıdan öğrencilerin gelişimine ciddi katkılar sunmaktadır. Tüm İSTE’li öğrencilerin bu imkanlarda faydalanmasını isteriz. 3 gün boyunca sürecek etkinliklerde öğrencilerin keyifli vakit geçirmesini ve sınavlarına motive olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

3 gün sürecek etkinlik takvimine İSTE web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından erişebilir ve etkinlikleri takip edebilirsiniz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.