Özçelik İş’te Engelleri Kaldıran En Neşeli Etkinlik

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Özçelik İş Sendikası İskenderun Şubesi, yine harika bir etkinliğe imza attı. Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlik neşeli anlara sahne oldu. Şarkıların söylendiği, çiftetelli oynandığı, şarkılara eşlik edildiği kutlama etkinliğinde, sevgiyle tüm engellerin aşılabileceği de ortaya kondu.


Şarkıların, türkülerin söylendiği, çiftetelli oynandığı herkesin neşe içerisinde alkışladığı etkinlikte, Hak İş Hatay İl Başkanı ve Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör ve protokol üyeleri, etkinliğe katılan engelli öğrencilere hediyeler verdiler.


İsdemir’de Nakliyat Müdürlüğü çalışanı Mustafa Kellemen’in 16 yaşındaki oğlu Hüseyin Kellemen’in neşeli ve sempatik tavırlarının damga vurduğu Engelliler Haftası etkinliğinde, Şube Başkanı Mehmet Güngör koltuğunu bir süreliğine devretti.
16 yaşındaki Hüseyin Kellemen, önce Şube Başkanı Mehmet Güngör’ün boynuna sarıldı ve ardından makam koltuğuna oturarak talimatlarını verdi ve ardından da dua okudu.

Hüseyin Kellemen’in duasına, kutlama törenine katılan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Yükseliş Koleji Kurucusu Hayırsever İşinsanı Nuri Üysen, Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, Hizmet İş Sendikası Başkanı Mehmet Yetim, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, sendika yönetim kurulu ve üyeleri de ‘Amin’ diyerek katkı sundular.


Konuşması net anlaşılamayan 16 yaşındaki Hüseyin Kellemen’in aşık olduğu ve evlenmek istediği anlaşılınca, Başkan Fatih Tosyalı nikahı kıymaya, Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen de Başkan Mehmet Güngör’le nikah şahitliğine talip oldular.
İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğrencilerinden Ahmet Bozkurt ile Yasin Arıkan İstiklal Marşı’nı Çok Güzel Bir Şekilde Seslendirdiler.


İsdemir çalışanı Özçelik İş Sendikası üyesi Hüseyin Dağlıoğlu’nun okuduğu türkülere tüm protokol üyeleri, engelli çocuklar ve aileleri eşlik edince, bazı çocuklar türkülere çiftetelli ile karşılık verdi.
Baştan sona çok eğlenceli ve keyifli programda, İskenderun Endüstri Meslek Lisesi’nde öğrenim gören 9 öğrenci ile birlikte tüm engelli öğrenciler, Öğretmen Yılmaz Temel’in çaldığı bağlama eşliğinde şarkılar ve türküler okudu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.