Büro Memur Sen’den THK’ya Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Büro Memur Sen Hatay İl Başkanı Özkan Aslan, İskenderun Temsilcilik Başkanı Ömer Kabaklı ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Başkanı Ferit Ali Gündel’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Türk Hava Kurumu’nun yeniden faaliyetlerine başlamasından duydukları memnuniyeti dile getiren Büro Memur Sen Hatay İl Başkanı Özkan Aslan, Başkan Ferit Ali Gündel ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileyerek her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Türkiye’nin en köklü kurumlarından Türk Hava Kurumu’nun kuruluş amaç ve hedefleri doğrultusunda çocuklar ve gençler başta olmak üzere maket uçak kursu ile yamaç paraşütçülüğü eğitimi vereceklerini belirten Başkan Ferit Ali Gündel, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘İstikbal Göklerdedir’ sözü ve hedefleri doğrultusunda gençlere havacılığını sevdirmeyi amaçladıklarını söyledi ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.