Okul Öncesi Eğitim Zirvesi EXPO’da buluşuyor: “Okul öncesi eğitimde metaverse evreni’

Published on:  /   Yorum yapılmamış

1.Hatay Okul Öncesi Eğitim Zirvesi 14 Mayıs Cumartesi günü eğitimciler ve EXPO ziyaretçileri ile Antakya EXPO alanında bir araya gelecek.

Okul Öncesi Eğitim Zirvesi ile sektörün daha aktifleşmesine destek olmayı, farkındalık yaratmayı ve çalışan akademik personelin yeterliliğine katkı sunmayı hedefleyen Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği ile birlikte organize edilen etkinlikte okul öncesi dönem çocuklarının gelişimi detaylı olarak ele alınacak.

Şehir dışından çok sayıda eğitimcinin katılması planlanan zirvede okullar stantlarda çalışmalarını sergileyecek.

“Okul öncesi eğitimde metaverse evreni’

Okul öncesi çocukların gelişiminin her açıdan ele alınacağı etkinlikte; erken çocukluk dönemi çalışmalarıyla bilinen İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Belma Tuğrul, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Nursel Tekin, Müzik Eğitimcisi ve Yazar Gönül Kazancı Yeprem, Eğitimci – Yazar Ayhan Korkmaz ve ‘Okul Öncesi Eğitimde Dijital İnovasyon ve Metaverse Evreni’ konusu ile yeni neslin dijital dünya ile ilişkisini inceleyecek olan Bilişim Mühendisi Fatih Köksal yer alacak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.