Abdulkadir Teksöz, 366 oy alarak yeniden HESOB Başkanı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

HESOB (Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği)’nde iki listenin yarıştığı seçimleri Abdulkadir Teksöz, , 366 oy alarak yeniden HESOB Başkanlığına getirildi.

İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı HESOB Başkan adayı Mehmet Alakuş’un listesinin 108 oy topladığı seçimde, 366 oy alan Abdulkadir Teksöz yeniden HESOB Başkanı olarak güven tazeledi.

İki aday ile kıran kırana sahada çekişmeli bir sürecin yaşandığı olağan genel kurul Antakya Ottoman Otelde gerçekleştirildi.

Uzun bir aradan sonra kıran kırana çekişmeli bir seçim süreci yaşayan HESOB (Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği) Olağan genel kurula mevcut başkan Abdulkadir Teksöz ile İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş’un listeleri sandıkta yarıştı.

Bugün saat 11:00’de Antakya Ottoman Otelde üye esnafların katılımıyla başlayan genel kurula Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Defne Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Künefeci, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Oda Başkanları, STK Temsilcileri de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan üyeleri oy çokluğu ile seçilen genel kurulda faaliyet raporunu okuyan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz esnaftan güvenoyu istediğini belirterek “Geçmişte esnafı nasıl kucakladıysa yine aynı azim ve aynı duruşla tüm esnafa hizmet edeceğiz. Esnafı zora sokan her türlü olumsuzluklarla kararlılıkla yine mücadele edeceğiz. 24 saat esnafın hizmetinde olduk, seçildiğimiz takdirde yine 24 saat esnafın hizmetinde olacağız” ifadelerini kullandı.

İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı HESOB Başkan adayı Mehmet Alakuş değişimin fitilini ateşlediklerinin altını çizerek “Seçildiğimiz takdirde esnafın yanında duracağız. Elektrik, akaryakıt ve doğalgazın esnafı zora soktuğunu ve esnafın çalışamaz olduğunun farkındayız, görev verilirse başta esnafın bu zorlukları aşması için çabalayacağız. Her esnafa eşit mesafede ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğiz” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.