Hıdırellez ritüellerini gerçekleştirdiler!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

    Antakya Soroptimist Kulübü Hıdırellez kutlaması için üyeleri ve misafirleriyle Teofarm Çiftlik’te buluştu. Konuklar ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, bereket ve huzur dileklerini gül dallarına astı. Teofarm Antakya’nın başarıyla sürdürdükleri doğadan sofraya yerel üretim ikramları ve taze toplanmış gelinciklerle yapılmış gelincik şerbeti ikram edilen etkinlikte konuklar ateş üzerinden atlama, yağmur suyu ile el yıkama gibi geleneksel Hıdırellez ritüellerini gerçekleştirerek hoşça vakit geçirdiler.
    
    Antakya Soroptimist Kulübü Başkanı Sonay Altunay Bayraktar konuşmasında: “Yoğun sağanak yağışa rağmen bizlerle olan tüm misafirlerimize ve hava muhalefetinden ötürü gelemeyip destek veren tüm kızkardeşlerimize ve bizlere harika bir ortam yaratan Teofarm Antakya’ya çok teşekkür ediyoruz. Hıdırellez tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve barış getirsin” dedi.
    Teofarm Antakya ve Teofarm Atölye’nin  kurucusu Elif Ovalı konuşmasında; “Biz Teofarm’da kırsal kesime ve köye bakış açısını değiştirmeye çalışıyoruz. Buradan bir marka çıktı. Yaptığımız şey, köy yaşantısını yüksek bir kültür haline getirmek, kutlamalarla, neşeyle, coşkuyla bir arada olabileceğimiz mekanlara sahip çıkmak ve onları geliştirmektir. Kurucu üyesi olduğum Antakya Soroptimist Kulübü ile kadınlarımızın statüsünü yükseltmeye çalışıyoruz. Bu anlamda etkinliklerimize devam ediyoruz. Hıdırellez tüm dünyaya iyilik, güzellik, mutluluk, varlık, sağlık getirsin” dedi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.