“ANNELERİN HAKKI ÖDENMEZ”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, ‘8 Mayıs Anneler Günü’ nedeniyle mesaj yayınlayarak başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Kutlu mesajında; “Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, en değerli kıymetlerimiz olan annelerimize ömrümüz boyunca minnet borcumuz olduğunu asla unutmamalıyız. Tarihimiz anaların fedakârlıkların, emeklerine defalarca şahitlik etmiştir.

Bizler, annelerimizi sadece bir günle hatırlayan değil, her günümüzü onlarla, onların hatıralarıyla yaşayan bir milletin çocuklarıyız. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı öğreten, yaşamın en kutsal vazifesini yerine getiren annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum’ dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.