Plastik Aşklar Oyunu Expo Amfi Tiyatroda Sahnelendi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sanata Açılan Kapı: Expo 2021 Hatay, sanata ve usta sanatçılara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Usta oyuncular Oya Başar ve Begüm Birgören’in sahnelediği ‘Plastik Aşklar’ oyunu, Hataylı sanatseverlerle buluştu.

Eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, elit ama bir o kadar da alaturka Alev’le çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bir haber, saf Sezen’in yüzleşmelerini konu edinen oyun izleyenlerden bol alkış aldı.

Oyunun sonunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, eşi Prof. Dr. Nazan Savaş ile birlikte sanatçılar Oya Başar ve Begüm Birgören’e çiçek hediye etti.

Serin havaya rağmen oyunun izleyenlerin içini ısıttığını söyleyen Lütfü Savaş, “EXPO sahnesi siz değerli sanatçıların ve biz sanatseverlerin. Serin havaya rağmen oyun içimizi ısıttı. Bizi kırmayıp geldiğiniz için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.