HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’den İGC Ziyareti!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni (İGC)ziyaret etti. Başkan Teksöz’ün İGC ziyareti Arsuz, İskenderun, Dörtyol, Kırıkhan, Antakya ilçeleri başta olmak üzere yılların Esnaf Oda Başkanlarının katılımı ile gerçekleşti.

İGC Başkanı Diyap Atar, Yönetim Kurulu üyeleri ve gazetecileri, Başkan Teksöz’ü cemiyet binasında konuk etti. Başkan Atar, HESOB Başkanı Teksöz ve beraberindeki heyete “Ziyaretiniz bizleri memnun etti. Sizi ve değerli oda başkanlarını cemiyet binamızda konut etmekten dolayı mutluluk duyduk. Hoşgeldiniz.” Dedi.

Ev sahipliği için Başkan Atar’a teşekkür eden HESOB Başkanı Teksöz, ülke ekonomisinin can damarının esnaf olduğunu belirterek, son zamanlarda esnafın elektrik başta olmak üzere çeşitli girdi maliyetlerini karşılayamadığını belirterek yaşanan sıkıntıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a esnafın yaşadığı sıkıntıları ilettiklerini ifade etti.

Görev yaptığı süreçte esnafa yönelik hizmetlerinden bahseden HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, İskenderun’da esnaf oda başkanlarına yakışır bir bina projesini yaşama geçirmek için İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile iletişimde olduklarını belirtti. Başkan Teksöz, İskenderun’a esnaf sicil büroyu kazandırdıklarını hatırlatarak, açılan sicil büro ile Arsuz, İskenderun Dörtyol Payas, Erzin, Belen ilçelerinin bürokratik işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde yapmalarını sağladıklarını anlattı. Türkiye’de yılın ahisi seçilen Mobilya ustası Behzat Böke’yide anan Başkan Teksöz bu durumun Hatay esnafları adına onur verici, olduğunu kaydetti.

Ziyaret sonrasında; İGC Başkanı, HESOB Başkanı ve Oda Başkanları gazetecilerle toplu fotoğraf çektirdiler.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.