Belen İmam Hatip Ortaokulundan Yardımeli Uzanmaya Devam ediyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen İmam Hatip Ortaokulu yine Ramazanın gelmesini fırsat bilerek gıda kolisi dağıtım geleneği bozmadı. Geçen yıl 55 olan koli sayısını bu yıl da 63 koliye çıkararak, hazırlanan kuru gıda kolilerini dağıtan Belen İmam Hatip Ortaokulu; bu yılki sloganını “BÖLÜŞÜRSEK TOK OLURUZ, BÖLÜNÜRSEK YOK OLURUZ” olarak belirledi.

Bu kapsamda Okul  öğretmenleri, öğrencileri, veliler ve okulun önceki çalışan öğretmen ve gönüldaşlarının elbirliğiyle hazırlanan koliler, öncelikli ihtiyaç sahibi okul öğrencileri olmak üzere diğer ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. “Birlikten kuvvet doğar” atasözünü yeniden canlandıran okul, bu etkinliği bilfiil öğrencilerle birlikte gerçekleştirerek, öğrencilere merhamet duygusu, yardımlaşma, dayanışma ve iyilik yapmanın erdemini yaşatarak göstermiştir.

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü MevlütODUNCU; “Her yıl ramazan ayında geleneksel olarak gerçekleştirdikleri dağıtım faaliyetlerinin bu yıl 4.sünü yaptıklarını belirtti. İlk sene 30, 2.sene 50, 3.sene 55 bu sene de 63 adet ramazan kolisi dağıttıklarını belirterek, bu güzel organizasyona katkı sunan bütün öğretmen, öğrenci, veli ve gönüldaşlarına teşekkür edip, bu vesile ile tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramlarını kutladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.