BAŞKAN FATİH TOSYALI:KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesine ulaşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşamakta olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Tosyalı,yayımlamış olduğu mesajında; şunları kaydetti:

“Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz.

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in dünya semasına indirilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi; kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir.

Bu kutlu gece vesilesiyle yüce dinimizin bizden istediği sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret gösterelim.

Mübarek Kadir Gecesinin, birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, toplumu toplum yapan özelliklerin başında sayılabilecek olan saygı ve sevginin bu gecede gönüllerde hayat bulacağına inanmaktayım.

Bu duygularla tüm halkımızın Kadir Gecesi’ni kutlar, bu özel gecenin ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa iyilikler, güzellikler ve hayırlar getirmesini temenni ederim.”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.