Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş insanları Derneği iftarda buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş insanları Derneği Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulu tarafından, üyelere ve bölge protokolüne verilen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.


İskenderun Şehir Kulübü yanında faaliyet gösteren Nazende’de verilen iftar yemeğine, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Yener, Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu, İskenderun ilçe emniyet müdürü Nevzat Güneş, Arsuz ilçe emniyet müdürü Hasan Gün, ilçe müftüsü Osman Şekerci, Alevi inanç önderlerinden Şeyh Minnah Gündüz, İskenderun Ortodoks Kilisesi Cemaat Vakfı Başkanı Can Teymur, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve davetliler katıldı.


Yardımlaşma duygusunun verdiği manevi huzurun, Ramazan ayının bolluk ve bereketinin hakim olduğu iftar yemeğine ilgi büyüktü.
Alevi İnanç Önderlerinden Şeyh Minnah Gündüz’ün okuduğu Hatm-ı Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ardından okuduğu ezanla konuklar iftarlarını açtı.
Tüm davetlilere teşekkür eden ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, “Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayında geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinin gönülleri birleştirmesini ve bereket getirmesini dilerim” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından iftar duası okundu, hoş sohbet ortamında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.