Kadın ve çocuklar için kadın dayanışmasının en güzel örneğini sergilediler… ATSİAD Kadın Komitesi ve Korunmaya Muhtuç Çocuklara Yardım Derneği el ele…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

ATSİAD Kadın Komitesi ve Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, kadın ve çocuklar için kadın dayanışmasının en güzel örneğini sergilediler… 

ATSAİD Kadın Komitesi Başkanı Gülden Özdemir ve beraberinde Komite üyesi kadınlar, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ni (İKMÇYD) ziyaret ettiler.

ATSİAD’li kadınların İKMÇYD ziyaretinde Dernek Başkanı Çakmaklı, yönetim kurulu üyeleri; Suzan Bıçakçı, Dilek Şencan, Arzu Kireççi, Gönül Hadra, Ümit Günay, Akide Ahi, Dernek Kurucu üyesi Gazeteci Serpil Korkmaz hazır bulundu.

Ziyarette; ATSAİD Kadın Komitesi Başkanı Gülden Özdemir ve Kadın Komite Üyeleri; Av. Aylin Akbay Rende, Çiğdem Saçan, Pınar Ceritbinmez, Nesrin Köybaşı, Emine Aslan, derneğin kadın ve çocuklara yönelik çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

ATSİAD Kadın komitesi, geliri derneğe bırakılmak üzere geçtiğimiz haftalarda düzenledikleri karaoke etkinliğinden elde ettikleri gelir ile çocuklar için giyim kuponunun yanı sıra Rende Opet’tin katkılarıyla 40 çocuğun faydalanacağı oyun kuponunu Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı’ya teslim ettiler.

ATSAİD Kadın Komitesi Başkanı Gülden Özdemir ve İKMÇYD Başkanı Zeynep Çakmaklı ve üyeler,  toplumsal dayanışma adına kadınlar olarak ortak çalışmalara imza atacaklarını; “Önümüzdeki süreçte de kadın ve çocuklara yönelik örnek gösterilecek faaliyetlerimiz olacaktır” şeklinde dile getirdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.