İMEAK DTO İskenderun Şubesi Üyeleri İftarda Bir Araya Geldi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı DTO üyelerini protokol ve iş insanlarıyla bir araya getirdi.

Ramazan ayı münasebetiyle İMEAK DTO İskenderun Şubesi tarafından Yelken Kulübünde düzenlenen iftar programına protokol üyeleri, iş insanları ve İMEAK DTO İskenderun Şubesi üyeleri aileleriyle birlikte hoş sohbet ortamda bir araya geldiler.

İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Ramazan ayı münasebetiyle üyelerimizi kent protokolü ve iş insanlarıyla bir araya getirerek yoğun iş stresinden biraz uzaklaştırmak istedik. Hoş sohbet bir ortamda gerçekleşen iftar programına katılımlarından ötürü protokole, üyelerimize ve iş insanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Kutlu, son dönemlerde tüm dünyanın zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek “Tüm dünyada yaşanan olumsuzlar maalesef sektörümüzü de ciddi oradan etkilemektedir. İMEAK DTO İskenderun Şubesi olarak sektörümüzün bu olumsuzluklardan asgari düzeyde etkilenmesi için oda olarak üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Tüm olumsuzluklara rağmen İskenderun Körfezi 2021 yılını elleçleme bazında Türkiye’nin %25’lik elleçlemesi ile ilk sıralarda tamamlamıştır. Bundan sonraki süreçlerde de hem üyelerimizin iş hacminin hem de bölge deniz ticaretimizin artması için gerekli girişimleri sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.