Abacılı Yörük Türkmen Derneği’nden Polis Haftası ziyareti! Emniyet Müdürü’ne Türkmen Kefiyesi!

Published on:  /   1 Yorum

Abacılı Yörük Türkmen Derneği  (ABA-DER) Başkanı Duran Bilgin, Ahmet Gedik, Celal Dönmez, Mustafa Yılmaz, Erkan Sarı, Reşit Güllü, İsmail Kel, Zehra Bilgin’den oluşan heyet Polis Haftası dolayısıyla İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in şansında tüm polis teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Programa; Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Yılmaz da katıldı.

ABA-DER Başkanı Duran BilginÜlkemizin her tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Yüce Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatımızın 177 yılı, Polis Gün ve Haftasını Emniyet Müdürümüzün şahsında kutladık. Kendilerine ve polis teşkilatına başarılarının devamını dileriz. Polis demek merhamet, nezaket, kardeşlik, barış elçisi demektir. Bayrağına, Milletine, Ülkesine, Devletine tüm varlığıyla yürek ve gönülden bağlı, Dini bütün, vicdani yüksek Abacılı’nın Su katılmamış Türkleri olarak toplumun huzuru için elimizden geleni yapmaya hazırdır. Emniyet Müdürümüz Nevzat Güneş Beyin, güler yüz, hoşgörü, sevgi, tebessümlerini, yüzlerinde görerek mutlulukla ve memnuniyetle ayrıldık” dedi.

Kategori:

1 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.