SAADET KUMLU’DA CELİL İNAL GÜVEN TAZELEDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Saadet Partisi 7. Olağan Kumlu İlçe Kongresi büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşti.

Adnan Menderes Parkı’nda gerçekleşen kongreye Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Eğe, Kadın Kolları İl Başkanı Ceren Seda Çiçek, AK Parti Kumlu İlçe Başkanı Şahin Sağıroğlu, CHP Kumlu İlçe Başkanı Ali Çimer, İYİ Parti Kumlu İlçe Başkanı Selahattin Eker, İYİ Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Serkan Sulu, DEVA Partisi İlçe Başkanı Derviş Acar, İYİ Parti Meclis Üyesi Orhan Tokyürek, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, Yör-Pet Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Yörük, Tornacılar ve Kaynakçılar Odası Odası Başkanı Süleyman Ateş, Minibüsçüler Koop. Başkanı Nuri Temoçin, bir çok muhtar ve partililer katıldı.

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Eğe ve Teşkilat Başkanı Mehmet Harputluoğlu birer siyasi konuşma yaptı.

Mehmet Harputluoğlu tarım politikalarındaki sorunlara dikkat çekerken İl Başkanı Eğe de ülke gündemine dair açıklamalarda bulunarak seçilen yeni yönetimi tebrik etti.

Teşkilat Başkanı Mehmet Harputluoğlu konuşmasında, “Üzülerek ifade ediyorum ki biz zengin toprakların yoksul ve yoksun çocuklarıyız. Dünyanın en bereketli topraklarında yaşayanlar olarak bizi buğdaya, una, şekere, nohuta, mercimeğe, yağa muhtaç eden şey nedir? diye sorarak, üretemesek, tüketerek tükeneceğimizi çok iyi bildiğimiz halde, alın terimiz emeğimiz var olduğu  halde neden üretip kazanamıyoruz, hepimizin bunu düşünmesi gerekir” dedi.

Konuşmaların ardından Saadet Partisi’ne yeni katılıp üye olan 90 kişiyi temsilen 10 kişiye rozetleri takıldı.

Kongre sonunda tek listeyle gidilen seçimde mevcut İlçe Başkanı Celil İnal güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.