Birlikten Doğan Güç ATSİAD 8 Yaşında Nice Başarılı Yıllara ATSİAD …

Published on:  /   Yorum yapılmamış

‘Birlikten Doğan Güç’ sloganıyla sekiz yıl önce bölgenin üreten, istihdam yaratan, ülke ve bölge ekonomisine katmadeğer üreten işinsanları tarafından kurulan Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği (ATSİAD), kuruluş yıldönümü balosunda üyeleri ile bölgenin önemli sivil toplum kuruluşlarını biraraya getirdi.


İssos Otel’de gerçekleştirilen ATSİAD’ın 8’nci Kuruluş Yıldönümü Balosu’nda, Sanatçı Aslızen sahne aldı.
Derneğin vizyon ve hedeflerine ilişkin yaptığı konuşmada işinsanlarının birlik ve beraberliğinin büyük projelerin önünü açmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği (ATSİAD) Başkanı Mithat Ceritbinmez, “Yerel değerlerini biraraya getirdiği işinsanlarından oluşan iş dünyasının mevcut ve potansiyel aktörlerine öncülük ederek küresel çapta projeleri üretmeyi hedefleyen işbirliği platformudur.

Bünyemizdeki iş insanları arasında bilgi ve fikir paylaşımına öncülük ederek iş birliği fırsatı oluşturularak üyelerimizin daha ileri iktisadi ve sosyal seviyelere ulaşmaları için gerekli çalışmaları yürüterek bölgenin sivil toplum kuruluşları ile ilişkiler geliştirerek üyelerimizle yerel, bölgesel ve ulusal projelerle yol alma, üretim istihdamı katkı sağlama en büyük hedefimizdir.” Dedi.

Bölgenin önemli yatırımcı işinsanlarını ve STK Başkanları ile yönetim kurulu üyelerini biraraya getiren ATSİAD Kuruluş Yıldönümü Balosu, keyifli muhabbetlere, bilgi ve birikimlerin, sorunlar ve çözüm önerilerinin paylaşıldığı, yoğun iş temposundan uzaklaşıldığı bir ortamı yaşattı.

ATSİAD’ın Kuruluş Yıldönümü pastası, Başkan Mithat Ceritbinmez, Onursal Başkan Yusuf Yılmaz, kadın komitesi ve baloya katılan STK Başkanlarının katılımıyla kesildi.
Pasta kesiminin ardından Sanatçı Aslızen’in sahne almasıyla birlikte doyumsuz bir müzik ziyafetiyle devam eden balo gecenin geç saatlerine kadar sürdü.


ATSİAD’ın Kuruluş Yıldönümü Balosuna; İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu, MÜSİAD Hatay Şubesi Başkan Vekili Atıf Ceritbinmez, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, ARİAD Başkanı Adnan Ağır, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Yardımcısı Gökhan Gökpınar, İGEV Başkanı Mithat Barutçu, AKAD Başkanı Nihad Yenmiş, Gelişim ve Palmiye Hastaneleri Yöneticileri ile bölgenin saygın yatırımcı işinsanları katıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.