Başkent’te Hatay Turizm Ve Gastronomi Günleri Başladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın tanıtımına katkı sunmak amacıyla barış, hoşgörü ve kardeşlik şehri Hatay’ın tarihi, turistik yerleri, kültürel zenginlikleri ve eşsiz mutfak lezzetlerinin sergilendiği “Başkentte Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri” başladı.

25 – 29 Mart tarihleri arasında Ankara Altınpark Fuar Alanında Gastronomi şehri olan Hatay’ın turistik yerleri ve eşsiz lezzetlerinin tanıtılacağı Başkent’ te Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri’nde ilçemizi tanıtmak amacıyla Samandağ Kadın Girişimi Kooperatifimizde emekçi kadınlarımız tarafından üretilen ürünlerin de yer aldığı Samandağ Belediyesi standı Fuarda yerini aldı.

Fuarın birinci gününde Samandağ Belediyesi standı yoğun ilgi gördü.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada ;” Başkent’ te Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri bugün itibari ile başladı. 29 Mart tarihine kadar sürecek etkinliğe Belediyemiz ve Samandağ Belediyesi Kadın Kooperatifi temsilcileri ile birlikte katılım sağladık.

Belediye standımızı ziyaret eden  Vali Rahmi Doğan, Ankara Valisi Vasip Şahin, Hatay Milletvekillerimiz  Serkan Topal, Suzan Şahin, İsmet TokdeMir, Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu, Abdülkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik ve Hatay İlçe Belediye Başkanları’na teşekkür ediyorum.

Kültürün ve Hoşgörünün kenti Hatay’ ımıza yakışır bir etkinlik geçiriyoruz. 29 Marta kadar tüm Ankara’lıları ve Ankara’da yaşayan Samandağlı vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz. ” ifadelerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.