İGC’den Hatay Esnaf Odaları Birliği İskenderun Temsilciliğine ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Esnaf Odaları Birliği İskenderun Temsilciliğini ziyaret eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, iade-i ziyarette geçtiğimiz hafta genel kurullarını tamamlayan on beş oda başkanına yeni dönemdeki çalışmalarında başarı dilediler.

Hatay Esnaf Odaları Birliğini İskenderun Temsilcisi ve İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın ve Oda başkanlarının ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette İskenderun ekonomisinin geldiği nokta genelde de ülke ekonomisinin konuşuldu.

Ziyarette; İskenderun özelinde Hatay’ın kültür ve turizm tanıtımı için neler yapılmalı, tanıtımda başarılı olmak için hangi yolların doğru yöntemlerle denenmesi ve yaşama geçirilmesi gerektiği yönünde görüşler dile getirildi.

İGC Başkanı Diyap Atar’ın programının yoğunluğu nedeniyle katılamadığı ziyarete; Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Yılmaz, gazeteci ve esnaf temsilcilerinin buluşmasında sözcülük yaptı. Birlik temsilcisi Erol Akın ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Kent çıkarları doğrultusunda kentin değerlerini ön plana çıkartılması gerektiği konusunda önümüzdeki süreçte bir araya gelinerek çalışmalar yapılması gerektiğini söyleyen Erdal Yılmaz, gazetecilerin kamu yararına çalıştığını belirtti ve gazetecilerin Esnaf Odalarıyla daima iletişim içerisinde olduklarını anımsattı.

Ziyarette başkanlar ve gazeteciler objektiflere poz verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.