İTSO Yönetiminden Amon Kimya Makine Sanayi Şirketine Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi oda üyesi olan AMON Kimya ve Makine Sanayi Şirketine nezaket ziyaretinde bulundular.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Vodofone Business sponsorluğunda, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ile TOBB ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB-ETÜ) iş birliğinde gerçekleştirilen 7. Dönem ‘TOBB Türkiye 100’ yarışmasında bölgemizde faaliyet gösteren en hızlı büyüyen 15. Şirket olarak ödüle layık görülen Amon Kimya ve Makine San. Tic. Ltd. Şti. firması ile gelecek de yapmayı planladıkları yatırımları ve ihracat hedefleri üzerine görüşüldü.

Amon Kimya ve Makina Genel Müdürü Mehmet Özsüren ve Genel Müdür Yardımcısı Necmettin Özsüren ve Satış ve Pazarlama Müdürü Baki Mert Özsüren ile yapılan görüşmede; Firmanın kimya ve makina sektöründe geniş bir ihracat ağına sahip olan firma  başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Ortadoğu, Kuzey Afrika, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler dahil 50 ülkeye ihracat yapmakta olduğunu belirttiler. Bununla beraber Türkiye genelinde birçok büyük sanayi tesisinin ihtiyacı olan kimyevi maddeler ve sınai gazların tedariğini yürütmekte olan firma yaptığı yatırımlar ile sektöründe öncü bir kuruluş olma yolunda ilerlemekte olduğu iletti. Müşterilerinin ihtiyaçları dahilinde talebi olan ürün çeşitliliği arttırarak her geçen Kimya , Gübre ve Makine sektörünün ihtiyacı olan ürünleri firmanın kendi lojistik imkanları ile depolayıp sahip olduğu araç filosu ile  tedarik ettiklerini belirttiler.

Her yıl büyüme hedeflerinin çok üzerinde büyüme kaydederek bölgemizin ticari hacmine ve istihdamına katkıda bulunduklarını ilettiler.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, AMON Kimya ve Makine Sanayi Şirketi yönetimini tebrik ederek, “Bölge ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan, istihdam oluşturan ve 7. Dönem ‘TOBB Türkiye 100’ yarışmasında bölgemizde faaliyet gösteren en hızlı büyüyen 15. Şirket oldunuz. Bu vesile ile  AMONKimya ve Makine Sanayi Şirketi  yöneticilerimizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

AMON Kimya ve Makine Sanayi Şirketine gerçekleştirilen ziyarette, İTSO  Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter,  Mahir Taner, Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri Raşit Özyurt, Hıdır Güneş, Genel Sekreter Figen Gül Dönmez yer aldılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.