Antakya Soroptimist Kulübü’nden Hatay T tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Antakya Soroptimist Kulübü olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Hatay T tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna ziyarette bulundu. Cezaevi Müdürü, psikologu ve görevli memurlardan hükümlü kadınların sorunlarını dinledi.

Hatırlanacağı üzere Şubat ayında cezaevi psikoloğu ve görevli öğretmeniyle hükümlü kadınların hem maddi hem manevi sorunları olduğunu, dışardaki hemcinsleriyle iletişimde olmanın onlar için önemini ve hayata geri kazandırılmaları anlamındaki değerini paylaştıkları bir toplantı yapmıştı.

Antakya Soroptimist Kulübü Başkanı Sonay Altunay Bayraktar, konuyla ilgili şunları söyledi: “Biz de Antakya Soroptimist Kulübü yönetimi olarak el uzatmaya karar verdik. Kulüp üyelerimiz ve yerel bir girişim olan İDİLSU MARKET’ le iletişim kurduk, destek istedik. Onlar da teklifimizi olumlu yanıtlayarak bizleri çok mutlu ettiler. Hükümlü kadınlara mont, palto, kıyafet, ayakkabı, hijyenik malzemeler (şampuan, sabun, hijyenik ped, ıslak mendil, iç çamaşırı, çorap vb) yardımlarımızı ulaştırdık. Büyük memnuniyetle karşılandık.

Aynı malzemelerden oluşan yardımların diğer yarısını da üniversiteli kız öğrencilerimize gönderdik.

Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde bizlerden desteklerini esirgemeyen ve yanımızda olan İDİLSU MARKET yönetiminden  Muteber Depçe, Meryem Özdemir ve Halkla İlişkiler Müdürü Güldemet Demirci ile  personeline, Başkan Sonay Altunay Bayraktar kulüp adına bir plaket takdim ederek teşekkür etti.

“Kadınlarımız ve kız çocuklarımız için güç veren herkesin emsalleri çok olsun ve emekleri karşılık bulsun diyoruz”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.