Av. Ahmet Akkülah son yolculuğuna uğurlandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Barosu Üyesi İskenderun’un tanınmış Avukatlarından Av. Ahmet Akkülah (76), bu gün İskenderun Kaptan Paşa Camiinde kılınan öğle namazını müteakip Karağaç Asri Mezarlığında dualar, gözyaşları ve yağmur altında son yolculuğuna uğurlandı. Yaklaşık altı aydan bu yana amansız hastalıkla mücadele eden Av. Ahmet Akkülah, Ankara’da tedavi görüyordu.

CHP İskenderun İlçe yönetiminde geçmiş dönemlerde görev yapan ve seçimlerde adaylıkları da bulunan Av. Nalân Akkülah ile evli olan Av. Ahmet Akkülah, Anavatan Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı ve Belediye meclis Üyeliği görevlerinde bulunmuştu.

Kötü hava şartlarına rağmen geniş bir katılım ile son yolculuğuna uğurlanan Av. Akkülah’ın cenaze törenine eşi Av. Nalân Akkülah, Kızı Aslı Berat Akkülah, Oğlu Fırat Akkülah, yakınları, Sevenleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, CHP İlçe Örgütü Başkanı Yusuf Mansuroğlu yönetim kurulu üyeleri, Hatay Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın, Hatay Baro Başkan Yardımcısı (İskenderun Temsilcisi) Av. Şükran Düzen, Hatay barosuna bağlı çok sayıda avukat meslektaşları ve sevenleri,  İskenderun CHP Belediye Meclis Üyeleri, HDP Parti Meclis Üyesi Bestami Çorapçı, Hatay Barosu Eski Başkanı Ekrem Dönmez, Avukat Meslektaşları, birlikte siyasi mücadele yaptığı ANAP üyeleri, İskenderun Çocukları Koruma Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu üyesi Serpil Korkmaz ve Sabahattin Uygun ve sevenleri katıldı.

Av. Nalân Akkülah ile evli olan Av. Ahmet Akkülah, iki çocuk babası idi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.