Hatay Vergi Dairesi Başkanı Müsevitoğlu ve Vergi Dairesi Müdürlerinden İTSO’ya Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Her Yıl Şubat ayının son haftası kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamına Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, Vergi Dairesi müdürleri ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

Hatay Vergi Dairesi Başkanı  CemilMüsevitoğlu ziyaretin anısına,  İTSO Başkanı Levent Hakkı  Yılmaz’a çiçek kadim etti.

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu,Vergi Haftası münasebetiyle kurum, kuruluş ve STK temsilcilerini ziyaret ederek, vergi konusunda bilgilendirme yaptıklarını vurguladı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise,  Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu nezdinde,  Vergi Dairesi  Müdürlerinin ve çalışanlarının Vergi Haftalarını kutlayarak, “İTSO olarak bizler de bu konuda hassas hareket ediyoruz. Vergi borçlarını zamanında ödemeleri için mükelleflerimizi bizler de bilgilendiriyoruz” dedi.

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu,  Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü  Belma Gökçek, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü  Mehmet Özbey,  Sahil Vergi Dairesi Müdürü  Mehmet Yüreklinin ziyaretinde,  İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Müfit Tennioğlu ve Raşit Özyurt yer aldı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.