33.VERGİ HAFTASI NEZAKET ZİYARETİ!

Published on:  /   Yorum yapılmamış


Her yıl Şubat ayının son haftasında idrak edilen “Vergi Haftası” dolayısıyla İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi Müdiresi Belma Gökçek A.Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey ve Sahil Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Yürekli’ den oluşan heyet, Kaymakam İskender Yönden’ i ziyaret ederek, günün anısına çiçek takdim etti.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, 33.Vergi Haftası vesilesiyle de vergi unsurunun önemine değinen Kaymakamımız Sn. İskender Yönden; Ülkemizin daha çok kalkınması ve her alanda gelişmesi, kamu hizmetlerinin halkımıza daha etkin bir şekilde ulaştırılması ve geleceğin teminatı olan çocuklarımızın daha müreffeh bir ortamda yaşaması için vergi gelirlerinin düzenli bir şekilde toplanmasının önem arz ettiğini dile getirdi.

Kaymakam Yönden, “Verginin kutsal olduğu ve ödenen vergiler ile ülkemizin daha mutlu günler yaşayacağı gerçeğinden hareketle, İlçemizde ki ve ülkemiz genelindeki tüm vergi kurumlarının idareci ve çalışanları ile tüm mükelleflerimizin 33. Vergi Haftasını tebrik ediyor, kazançlı bir yıl geçirmelerini canı gönülden temenni ediyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.