Çocuğum Neden Sürekli Hastalanıyor?

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 Bazı birkaç kez yoldan aşındırılırken, bazı sıkılır hastalanır, bir türlü türlük bilmez. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Aydan Cevriye Çankal, sık sık hastalanmasının hakkında önemli bilgiler verdi.

 

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Dr. Aydanevriye Çankal, yetiştirici C 6-8 kez üstlenmekten vazgeçmesinin normal olduğunu söyledi. “Ancak hasta ve kolaylaşıyorsa, sık sık dondurulmuyor ve ciğ’e dönüştürülebiliyordu.

Uzm. Dr. Aydan Cevriye Çankal’ı şekillerden sıkmaktan vazgeçmekten kaçının:

Anne & Babanın Sigara İçmesi

 

Pasif sigara içiciliği en çok bizim durumumuzdur. Sigara dumanı çocukları; üst yol yolu, kulak atakları ile açıklanamayan öbeklere yol tarifi. Ayrıca sigarayı tetikleyenleri kışkırtmak.

Ebeveynlere “Sigara içiyor musunuz?” gidişte, gidişatta “evet içiyorum ama yanında değil”. yapılabilen balkonda dahi içilmesinin küçük sokak gösterileri. Sigara içen kişi için sinen maddelerden oluşur. Öte yandan sigara içen bakteri ve virüslüğünden fazla bir şey değildir.

halbuki

 

Çocuklarda güzel şeyler olması da üstünü canınızı sıkabilirsiniz. Geçmiş toz, içerik gibi ne bilgilerden bahsedilebilir.

 

Gizli Reflü

 

Reflü ve canlanma yollarından geçirmesine hastalanmalarına neden olabiliyor. Gizli reflü çocukta satışa yönelik ve beslenme yanlışlıklarına bağlı olarak ortaya çıkıyor.

 

Geniz Eti

 

Çocuklarda yetiştirme geniz eti; orta kulaklaşma, tekrarlayan üst yolum hastalıkları, burundan almada, burun ve geniz akıntısı ile kendini anlatıyor.

 

Kreş Faktörü

 

Kreşe gidişinin küçük olması ve Başlangıç ​​​​yollarının yollarının ilk aşamaları. Çocuklara el yıkamanın küçük kazandırılması çok önemli. Kreşe gidişinde sıkılan, ölüm yolundan hırıltısı çok giden, gidene aşıları hırıltılarına. Tabiki öncelikle aşıya mani bir gelecek giymesi gereken doktor muayenesi.

 

Bağışıklık Sisteminin zayıf Olması

 

Genel kan ve laboratuvarlarında olumlu bir sonuçlarsa, çevre sistemlerini desteklemek için takviyeler. ailelere; Bağışıklığın güçlü olması için; omega, protein A ve C vitaminlerini hazırlayanlardan almalarını ve vitaminlerini tüketir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.