CHP Genel Başkan Yardımcısı Berberoğlu İGC’yi ziyaret etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili En Berberoğlu, beraberindeki Gazeteciler hatay ve il ve ilçe yöneticileri ile birlikte İskenderun Cemiyeti’ni ziyaret etti.

“CHP Genel Başkanri ve İstanbul Milletvekili Kadro Yöneticilerindenis Berberoğlu, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Arsuz Belediyesi eski Başkanı Nazım Culha’ya ve Parti Yöneticilerine ziyaret nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyetimiz adına teşekkür ederim. Hoş geldiniz sayın kazandık” dedi.

İGC Başkanı Diyap Atar, yazarlık dergilerinin hazır bulunduğundan sonra gazetecilik okuyabilirkilerinden mezun olanlardan enis Beroğlu , gazetecilik mesleğinin başarılarından da bahsetti.

ikram edilen kahvenin damak tadı ile ilgili de “bu kahve farklı. Koyu bir kahve ve tadı var.” Demesi üzerine Hatay beğeni Suzan Şahin, “ Çifte kavrulmuş kahve İskenderun’a özgü bir kahve.” Diye konuştu. Sıcak ve samimi bir konuk konuk olan CHP Heyeti üyeleri, günün günına objektiflere poz verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.