CHP MİLLETVEKİLİ İSMET TOKDEMİR, YÖRÜK ANA’YI ZİYARET ETTİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Hassa CHP İlçe Başkanı Murat Göçer’le beraber Afrin Zeytin dalı Operasyonun yıl dönümünde operasyonun başladığı noktaya gitti. “Afrin ZeytindalI Operasyonu’nun simgelerinden olan “Yörük Ana’yı ziyaret etti.

Afrin Zeytindalı Operasyonu’nun başladığı gün operasyona katılan askerlere kurban kesen ve harekatın manevi destekçisi Yörük Ana olarak bilinen Döndü Deveci’yi çadırında ziyaret ederek, halını hatırını sordu.

Salı Günü Hassa’da yağan karın meydana getirdiği zararları yerinde görmek, vatandaşların derdini dinlemek amacıyla Hassa’ya gelen Milletvekili TOKDEMİR,

Hayvancılık yapan Yörükleri de unutmadı.

CHP ve Büyükşehir Heyet ile Yörük Anayı ziyaret eden İsmet TOKDEMİR, Zeytindalı Operasyonunda Hassa halkının tarih yazdığını, askerlere her türlü destekte bulunduklarını ifade ederek, Harekât günlerinde, Hassa halkı 7’ den 70’ ine devletinin yanında olduğunu göstermiştir. Dedi.

Milletvekili TOKDEMİR;

Afrin Zeytin dalı Operasyonun da, Hassa halkı ne zaman ki bir ve beraber olmuşsa, bu kar hadisesinde aynı birlik ve beraberlik öğreğini gösterecektir. Devletimiz bütün paydaşlarıyla sahadadır, halkının yanındadır. Hassa’nın Afet Bölgesi olarak ilan edilmesi için gayret göstereceklerini dile getirdi.

Kendilerini bu kış şartlarında ziyaret ederek, dertlerini dinleyen;

Yörük Ana Döncü Deveci;

“Ziyaretleri için CHP Hatay Milletvekili İsmet TOKDEMİR’e teşekkür ederek, Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.”dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.