Yazar Melek Avcı Coşkun, İskenderunlu kadınlar için kitaplarını imzaladı..

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Melek Avcı Çoşkun, “Hayata Direnen Adam”,  “Acı Dolu Hayatlar”, “Hıçkırık” adlı kitaplarını bu kez de İskenderunlu  kadınlar için imzaladı. Önümüzdeki haftalarda İskenderun’a tekrar geleceğini belirten Yazar, kadım emeği ve kadın mücadelesinin önemine dikkat çekti.

İskenderun’a yolu düşen Yazar Melek Avcı Coşkun, İskenderun Belediyesi’nin Kadın Emek Pazarındaki el sanatları hünerlerini küçücük tezgâhlarında mutfak masrafına katkı sunmaya çalışan İskenderunlu kadınlarla da sohbet etti. Melek Avcı Coşkun, Fato Özdemir, Emine Abacı ve Sevgi Korkmaz ile söyleşi yaptı. Stanttaki kadınlarla Kitaplar ve günlük yaşam üzerine sohbet eden Yazar Melek Avcı Coşkun, kitaplarını bu kez el sanatlarını yaşatmaya çalışan kadınlar için imzaladı.

İlk orta ve liseyi Osmaniye’de okuyan Melek Avcı Coşkun, Osmaniye doğumlu, lise yıllarında şiir yazmaya başladı. Şiir sevgisi zaman içerisinde hikâyeleri de kaleme almaya başlayınca kendisini edebiyat dünyasının içerisinde buldu.

“Hayata Direnen Adam” ve “Acı Dolu Hayatlar” adında öykü kitapları yayınlanan yazarın eserleri bazen sözlü bazen da yazılı olarak çeşitli yayın organlarında yer aldı. Şiirleri, öyküleri okurlarıyla buluşan Yazar Melek Avcı Coşkun, kitap fuarlarında kitaplarını imzalamakta ve çeşitli kitap ile ilgili organizasyonlara katılmayı sürdürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.