Vali Doğan İskenderun’daki Tarihi Yapıları İnceledi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun ilçemizdeki tarihi yapılarda incelemelerde bulundu. 11 Ocak 2022 Salı günü saat 12.00’de İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile birlikte İskenderun ilçesi Çay mahallesindeki tarihi yapılarda incelemelerde bulunan Vali Doğan, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek tarihi yapılar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İskenderun’daki eski yapıların kapsamlı bir çalışma ve araştırmaya ihtiyaç duyduğu gerçeği her fırsatta dile getirilirken ilçedeki tarihi yapıların korunmasında ilk ayağı resmi kurumlar ve yöneticilerin tavırları önem kazandığı bilinmektedir.  Bu gün Hatay Valisi Rahmi Doğan ve İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve beraberindeki heyetin gezi ve incelemesi çok kıymetli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu anlamda İskenderun’daki tarihi kültürel yapıların  korunmasına ilişkin ilk adımların atılması kentte olumlu hava estirmeye başladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.