ATSİAD’dan Bayan Voleybol takımı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği (ATSİAD), işdünyası ve topluma karşı sorumluluklarını yerine getirmekle birlikte, önemli bir konuda daha bir ilke imza atarak ATSİAD Bayan Voleybol takımıyla takdir topladı.

ATSİAD binasında voleybol takımı sporcularıyla biraraya gelen Başkan Yusuf Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, tüm sosyal sorumluluk projelerinde olduğu gibi spor alanında da ilgi bekleyen başarılı voleybol sporcularının yanında olmaktan mutluluk duyduklarını söylediler.
Kahvaltı programında keyifli spor sohbetinin yapıldığı ATSİAD Bayan Voleybol takımı sporcuları ise, bölgede yatırımları, istihdama katkıları, ihracat ve vergileriyle ekonomiye katmadeğer üreten başarılı işinsanlarından oluşan ATSİAD’ın bayan voleybol kulübüne sahip çıkmasının çok değerli bir duruş olduğuna vurgu yapıldı.

ATSİAD Bayan Voleybol Kulübü Antrenörlerinden Gizem Gündüz, ATSİAD Bayan Voleybol Kulübü ile güzel bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.