İSTE REKTÖRÜ DEPCİ ÖĞRENCİLERİN DAVETİNİ KARŞILIKSIZ BIRAKMADI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu’nu ziyaret etti. Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri, yeni yılını kutlamak için İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye tebrik kartı göndermişti. Rektör Depci, tebrik kartında kendisini okullarına davet eden Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu öğrencilerinin davetini karşılıksız bırakmadı.  7 Ocak Cuma günü İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken, Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu’na sürpriz bir ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında öğrencilerle sohbet eden Rektör Depci ve Rektör Yardımcısı Eken, öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilerin yeni yılını kutlayan Rektör Depci, günün anısına minik öğrencilere hediyeler verdi.

Ziyaretten sonra kısa bir açıklama yapan Rektör Depci “öğrencilerin tebrik kartlarını aldığımızda mutlu olduk ve davetlerini karşılıksız bırakmayarak onları da mutlu etmek istedik. Tüm öğrencilerimize gözlerindeki ışıltı gibi parlak bir gelecek diliyorum. Bugünün küçüklerini ileride İSTE’de öğrenci olarak görmeyi çok isteriz. Onlara tercih edecekleri, parçası olmak isteyecekleri bir İSTE inşa etmek için çalışmaya devam ediyoruz. Geleceğimizin mimarlarına ve onları yetiştiren öğretmenlerimize tekrar teşekkür ederiz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.