Gelecek Partisi İskenderun’da tabanıyla ve basınla buluştu…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gelecek Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Yılmaz ve partililer İskenderun Atlı Spor Kulübünde basın mensuplarıyla bir araya gelerek yeni üyelere parti rozeti taktı. Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Tele Konferans ile toplantıya katılan Basın Mensuplarının zor şartlar altında çalıştığına dikkat çekerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Gelecek Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri,  ´tanışma ve kaynaşma´ törenine katılan 69 kişiye Gelecek Partisi rozetlerini törenle takıldı. Partinin ilçe başkanı Yılmaz da üye sayılarının bini geçtiğini kaydederken, katılımın yeni yüzlerden uyuşması dikkat çekti. Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Erken seçim yok. Seçim, 2023´te yapılacak. Ama belki, cumhurbaşkanı Erdoğan, üçüncü kez cumhurbaşkanı seçilebilmek için seçimin normal süresine bir-iki ay kala seçime götürebilir ve erken bir seçim o tarihte olabilir. O zaman da anayasa ve yasalara göre yeniden seçilme hakkını elde edebilir. Çünkü, yasaya ve mevcut düzenlemelere göre cumhurbaşkanının üçüncü kez seçilebilmesi için erken seçim kararı alınması lazım. O zaman yeniden seçile hakkı olabilir” dedi. 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.