45 çocuğun yanaklarında gülücükler açtı… Adının açıklanmasını istemeyen kahramandan çocuklara 45 ayakkabı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Geçim sıkıntısının her geçen gün zorlaştığı şu günlerde 45 çocuğun ayakkabı ihtiyacını karşılayan adının açıklanmasını istemeyen bir hayırseverin yaptığı bağış, çocukların yüzünü güldürdü.

 

45 çocuğun yanaklarında gülücükler açtıran kahraman adının açıklanmasını istemedi. Kahramandan 45 çocuğa yapılan 45 ayakkabı çocukları olduğu kadar velilerini de mutlu etti.

 

Dün öğleden sonra hediye paketi olarak hazırlanan ve her çocuğun adına ayrı ayrı ismi yazılı birbirinden kaliteli spor ayakkabıları, botlar, dün ve bugün ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldı.

 

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, dernek üyelerini bilgilendirdiği İskenderun KMÇYD WhatsApp grubunda yaptığı paylaşımla üyeleri “45 tane ayakkabı geldi. Serpil Korkmaz vesilesiyle dağıtımını yaptık Allah razı olsun sağ olsunlar var olsunlar çok teşekkür ederiz” şeklinde bilgilendirdi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.