Emniyet Müdürü Güneş: “Siz çağırsınız da ben gelmez miyim?

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Emniyet Müdürü Güneş: “Siz çağırsınız da ben gelmez miyim? dedi soluğu çocukların yanında aldı… İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Denizciler Mustafa Kemal ilkokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu öğrencilerinin Emniyet Müdürü Nevzat Güneş‘e yılbaşı tebrik kartı yollayarak okullarına davet etmesi üzerine davete icabet eden Nevzat Güneş öğrencileri okullarında ziyaret etti.  Tek tek sınıfları gezen ve öğrencilere çikolata ve meyve suyu dağıtan Güneş, çocuklarla tek tek sohbet etti. Öğrencilerin yeni yıllarını kutlayan Güneş, gönderdikleri tebrik kartları için çocuklara teşekkür etti.

Çocuklara sevgisi ve hassasiyeti ile bilinen İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, çocuklara “Siz çağırsınız da ben gelmez miyim? Bizim en önemli işimiz siz çocuklarınız, davetiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.