İSMO Başkanı Yıldırım; “Hatay Genelinde 50 Bin Fidan Toprakla Buluştu”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

TÜRMOB-HATAY SMMM ve İskenderun SMMM Odaları İşbirliğiyle “Hatıra Ormanı Fidan Dikim Töreni Gerçekleştirildi

İSMO Başkanı Yıldırım; “Hatay Genelinde 50 Bin Fidan Toprakla Buluştu”

“İskenderun SMM Odası Yönetim ve Üyeleri Karahüseyinli Mevkiinde Geleceğe Fidan Diktiler”

Orman Genel Müdürlüğü ile Hatay SMMM Odası ve İskenderun SMM Odası İşbirliğiyle ‘Hatıra Ormanı Fidan Dikim Töreni yoğun katılımla gerçekleşirken, binlerce fidan toprakla buluştu.

Orman yangınlarında yanan ağaçların yerine Arsuz Karahüseyinli Mahallesinin üst kısmındaki araziye fidan dikim töreni gerçekleştirildi

Fidan Dikim törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı H.Hasan Gökpınar, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, İskenderun Orman İşletme Müdürü Rıdvan Aksu, daire müdürleri, Hatay SMM Odası Başkanı Tahsin Kırık, İskenderun SMM Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Büyük Şehir Belediyesi temsilcileri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler aileleri ile birlikte etkinliğe katılarak, binlerce fidan ektiler ve artık Muhasebecilerin de dikili ağaçları ve Hatır Ormanları oldu.

Fidan dikim töreni öncesi protokol selamlama konuşması yaparak, TÜRMOB-HATAY SMMM,  İskenderun SMMM Odalarına başlatmış oldukları kampanyadan dolayı teşekkür ettiler.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ise; “Bu gün Arsuz Karahüseyinli bölgesindeyiz. Bölgemizde yaşanan üzücü yangın felaketi sonrası harekete geçerek, tüm üyelerimiz ve duyarlı vatandaşlarımız ile birlikte kampanya başlattık ve bu kampanyaya destek çığ gibi büyüdü. Hatay SMM Odası olarak 25 bin fidanı Antakyaya bu gün de İskenderun SMM Odası olarak 25 bin fidanı Arsuz Karahüseyinli bölgesinde toprakla buluşturuyoruz ve bu gün temsili olarak fidanlarımızı dikiyoruz. Bu konuda emeği geçen tüm arkadaşlara, dostlara, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Özellikle Orman Bölge müdürümüze, İskenderun İşletme Müdürümüze, İşletme Şefimize İskenderun Belediye Başkanımıza bize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar var olsunlar. Bütün milletimize hayırlı olsun. Bu gün burada protokol halkımız ve üyelerimiz ile birlikte bu coşkuyu hep birlikte yaşamanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu uygulamanın tüm Türkiye’de yapacağımız diğer uygulamalar için bir örnek olmasını temenni ediyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.