KMÇYD’DEN GÖNÜLLÜLERİNE PLAKET TÖRENİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği düzenlediği program ile dernek çalışmalarına katkıdan bulunan destekçilerine ve dernek üyelerine plaket verdi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Ayşenur Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, dernek yönetim kurulu üyeleri, dernek kurucu üyeleri ve derneğe katkı sunan hayırseverler katıldı.

Etkinlik sonunda İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dilek Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, derneğin çalışmalarına katkı sunanlara teşekkür plaketlerini sundu.

İskenderun Kaymakamı ve Belediye Başkanı da derneğin çalışmalarından dolayı Başkan ve emeği geçen üye ve hayırseverleri tebrik etti.
Bugün İskenderun Vera Kafede düzenlenen etkinlik birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini oluştururken, plaketi alan hayırseverler duygu dolu anlar yaşadı. Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, plaket töreninde yaptığı konuşmada Kaymakam ve Belediye Başkanına teşekkür ederek bir konuşma yaptı.

Çakmaklı konuşmasında; “Bizlerin ve sizlerin emeği ve katkısı ile birçok çocuğa ulaşarak onların yaşamlarını kolaylaştırdık. Ve kolaylaştırmaya devam ediyor ve onların yaşamlarına güzellik katıyoruz. İyi ki varsınız iyi ki bizimlesiniz” dedi.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.