Dr. Ercan Türk’ten Kalbinizi Düşünen Klinik

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Dr Ercan Türk, İskenderun Adliyesi karşısı Atay İş Merkezi 8. Katta hizmet veren kliniğinin açılışında kent protokolü ve sağlık sektöründeki meslektaşları ve arkadaşları hazır bulundu.

Bölge protokolü, milletvekilleri, belediye başkanları, STK’ların başkan ve temsilcileri, Devlet Hastanesi ve özel hastanelerden doktorlar, Dr Ercan Türk’ün dost ve arkadaşlarının katıldığı açılış töreninde, tam donanımlı bir kardiyoloji kliniğinin hizmete girmesi büyük bir memnuniyet yarattı.

Yüksek teknoloji, kardiyolojik teşhislerin oluşturulduğu cihazlar, her bakımdan tam donanımlı bir klinik olarak hizmete giren Dr Ercan Türk Kliniği, hızlı ve erken teşhis ile tedavilerde büyük kolaylık sağlayacak.

Kliniğin açılışına katılan tüm davetlilere hizmetleri hakkında bilgiler veren Kardiyoloji Uzmanı Dr Ercan Türk, Angio hariç tüm işlemlerin yapılabildiğini söyledi.

Davetlilerin sorularını da yanıtlayan Dr Ercan Türk, beslenme alışkanlığı, alkol ve sigara kullanımı ile genetik bir çok nedenle kalp rahatsızlığı hikayesi olan veya riski bulunan herkesin yılda en az bir kez kardiyolojik kontrollerden geçmesi gerektiğini söyledi.
Kardiyoloji Uzmanı Dr Ercan Türk, Kaymakam İskender Yönden, CHP ve MHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ile Lütfi Kaşıkçı, Belediye Başkanları Fatih Tosyalı ile İbrahim Gül, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları Abdülkerim Güven ile Turan Bozkurt, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcıları, Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr Ömer Caymaz, MÜSİAD Başkanı Ali Özyurt ile Başkan Vekili Atıf Ceritbinmez, Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu ve daha çok sayıda meslektaşları ile davetlilere katılımlarından, verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.