CHP’li Tellioğlu’ndan ‘Yeliz’ lakaplı Çamlı’ya tepki

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Halk Partisi Payas İlçe Başkanı İlter Tellioğlu, siyasette ‘Yeliz’ lakabıyla ünlenen AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’ya partisini ve Cumhuriyeti hedef alan çirkin sözleri nedeniyle tepki gösterdi.

Çamlı’nın her fırsatta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Türk halkına emanet ettiği Cumhuriyeti ve cumhuriyet değerlerini hedef aldığına işaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı İlter Tellioğlu, “Türkiye’deki kötü gidişattan CHP’yi sorumlu tutan, şahsın partimizi ve cumhuriyeti hedef alan sözleri asla kabul edilemez. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi hükümetlerini ve Cumhuriyetimizin kurumlarını milletimizin tarihine kazandıran partidir.  ‘Yeliz’ lakabıyla da siyasette ünlenen Ahmet Hamdi Çamlı isimli şahıs ve mensubu olduğu anlayış, ülkenin içinde bulunduğu sorunları çözmek yerine halkı kin ve nefret duyguları ile karşı karşıya getirme gayreti içindeler. Bu gidişat sonlarının geldiğinin göstergesidir. Yaşanan sorunların sorumluluğunu başka adreslerde arıyorsanız, oturduğunuz koltukları işgal etmeyin” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.