Kaymakam Yönden ve Milli Eğitim Müdürü TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı Projesini gezdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı Projesi” kapsamında İskenderun Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İskenderun Sarıseki Ortaokulunda düzenlene “Bilim Fuarı” etkinliklerine katıldı.

 

Kaymakam İskender Yönden ve beraberindeki heyet, yürütülen projeler hakkında bilgi alarak, lise öğrencilerinin bilimsel ve teknik çalışmaları yerinde inceledi.

 

Söz konusu programa; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhalim Kaçmaz, Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler ile davetli konuklar katıldı.

 

Sarıseki Ortaokulunda Bilim Fuarı!

 

Kaymakam İskender Yönden ve beraberindeki okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin de katılımıyla kurdele kesilmesinin ardından öğrenciler tarafından yapılan bilimsel ve teknik çalışmaları inceledi.

Sarıseki Ortaokulunda düzenlenen açılış törenine; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in yanı sıra İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ve davetli konuklar katıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.