AGF Başkanlar Konseyinin kalbi İskenderun’da atacak! İGC AGF’li başkanları ağırlayacak!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’na (AGF) bağlı Cemiyet Başkanlarının aylık rutin toplantısı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Toplantı kapsamında AGF’li başkanlar, İskenderun’da düzenlenecek programda; sektörle alakalı olarak günlük yahut süreli, yazılı, görüntülü, sesli elektronik, dijital basın ile ilgili görüşlerini paylaşılacak. Gazetecilerin bu zirvesi; İskenderun zirvesi 17-18-19 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleşecek.

 

Antalya, Kemer, Alanya, Mersin, Hatay, İskenderun, Osmaniye, Kahramanmaraş, Burdur, Isparta ve Kıbrıs’tan gazetecileri İskenderun’da konuk edeceklerini duyuran İGC Başkanı Diyap Atar, “Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Mesleki konu başlıklarının görüşüleceği AGF İskenderun Buluşmasını bölgemizin tanıtımı açısından önemsiyoruz. Toplantıda mesleki geleceğimiz ile ilgi konu başlıklarını ve mesleki sıkıntılarımızı konuşacağız. Konuklarımız bu akşamdan akşamından itibaren (Perşembe)  İskenderun’a gelmeye başlayacaklar. İskenderun, Payas, Belen ve Arsuz’da tarihi turistik yerleri meslektaşlarımıza gezdireceğiz. Hatay’ın tanıtımına katkı sunacağına inandığımız AGF İskenderun buluşmasına en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.