Savaş: Kadın demek sevgi bereket kucaklaşmak ve paylaşmak demektir

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Savaş: Kadın demek sevgi, bereket, kucaklaşmak ve paylaşmak demektir

Hatay Büyükşehir Belediyesinin himayesinde tamamlanan Hataylı 33 kadının başarı öyküsünü konu edinen ‘33 Kadın Belgeseli’nin gala gecesi Antakya’da yapıldı.

Galaya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, dernek yöneticileri ve iş insanları katılım gösterdi.

Savaş: Erkekler ne kadar başarılıysa yanında ve arkasında birlikte olduğu kadın vardır

Galada kadınların toplumdaki değerinin önemine değinerek konuşma yapan Başkan Savaş, “ Kadın demek sevgi, bereket, kucaklaşmak ve paylaşmak demektir. Ben bütün bunları annemde, eşimde ve kızımda gördüm. Hayatımızın her noktasında kadın, anne ve eş vardır. Erkek ne kadar varsa kadın da o kadar var. Erkekler ne kadar başarılıysa yanında ve arkadaşında birlikte olduğu kadın vardır” dedi.

“KADINLAR VARSA BARIŞ VE BEREKET VARDIR”

Hayatın her noktasında kadının var olduğunu vurgulayan HBB Başkanı Savaş, “ Kırsalda, sanayide, tarımda, ticarette, turizmde, sporda ve kültürel hayatın her noktasında kadın vardır. Kadınlar varsa barış ve bereket vardır. Kadınlar toplumsal barışa katkı sağladıklarından dolayı siyasette de barışa katkı sağlıyorlar. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Projenin Hatay ve Türkiye Koordinatörü Zekiye Barutçu Yiğitbaşı, 33 Kadın Belgeseli’nin Kıbrıs, Mardin, Gaziantep, Adana, Kars, Erzurum ve İzmir’de yapılacağını ve bu illerden seçilecek kadınlarla birlikte Türkiye projesinin tamamlanacağını ifade etti.

Yoğun katılımın olduğu galada birbirinden değerli 33 başarılı kadına plaket verildi.

Haberin videosunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.