Gastronomi Derneği ile Engelliyim Engel Tanımam Derneği’nden atölye etkinliği: Yeni yıl kurabiyesi etkinliği mutlu etti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gastronomi Derneği ile Engelliyim Engel Tanımam Derneği’nden atölye etkinliği, katılımcıları mutlu etti

İskenderun Gastronomi Derneği’nin koordinasyonu ile İskenderun Engelliyim Engel Tanımam Derneği üyeleri yeni yıl kurabiyeleri etkinliğinde buluştu.

Engelliyim Engel Tanımam Derneği bünyesindeki üyeler ile etkinliğin ev sahibi Gastronomi Derneği üyeleri birlikte yaptıkları atölye çalışmasında kurabiye hamurunu kurabiyelere dönüştürüp fırında pişirdiler.

Pişirilen kurabiyeleri sıcacık çaylar eşliğinde afiyetle yediler. Minik Kurabiyelerin bir kısmını da küçük küçük paketlerde konuklarına hediye ettiler.

Pandemi dolayısıyla uzun bir süredir etkinlik yapmadıklarına dikkat çeken İskenderun Engelliyim Engel Tanımam Dernek Başkanı Kamil Göçmen, “Uzun bir aradan sonra ilk defa bir etkinlikte bir araya geldik. Pandemi dolayısıyla katılımı sınırlı tuttuğumuz bu proje, dernek üyelerimizi mutlu etti” diye konuştu.

Düzenlenen etkinlik ile güzel vakit geçirdiklerini ifade eden İskenderun Gastronomi Deneği Başkanı Gülşen Sökmen, İskenderun Engelliyim Engel Tanımam Dernek Başkanı Kamil Göçmen ve dernek üyelerini ağırlamak ve onlarla birlikte bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu bizlere yaşattılar” dedi.

Etkinliğin ardından İskenderun Gastronomi Başkanı Gülşen Sökmen, Engelliyim Engel Tanımam Dernek Başkanı Kamil Göçmen, İskenderun Lokantacılar Kebapçılar Esnaf Odası başkanı Hidayet Şahinoğlu ve dernek üyeleri etkinliğin anısına fotoğraf çektirdiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.