ABADER HBB Başkanı Lütfü Savaş’ı konuk etti

Published on:  /   1 Yorum

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,Abacılı Yörük Türkmen Derneğini ABADER ziyaret etti. Beraberinde yakın geçmişte İskenderun’da yılın ahisi seçilen Nihat Açıkalın ve beraberindeki heyet başkan Savaş’ın ziyaretine eşlik etti. 

ABADER Başkanı Duran Bilgin,Başkan Lütfi Savaş Bey’in nezaket ziyaretleri, siyasi partilerin temsilcileri, dernek yöneticileri ve iş adamlarının Derneğimizi ziyaretleri bizleri son derece memnun etmiştir. Başkanımızla karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında konuştuk. Yapılan hizmetler ve yayla yollarımızı asfalt olması bizleri ve halkımızı son derece memnun etmektedir. Bu yüzden halkımızın sürekli olarak hizmet almasını temenni ettiğimizi ifade ettik. Kendileriyle Denizcilerde ve Bekbele’de bazı cenaze merasimlerine katılarak cenaze sahiplerine acılarını paylaştık. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine müteşekkiriz, ziyaretlerinin devamını bekleriz.” şeklinde ziyaret sonrasında görüşlerini kamuoyu ile paylaştı.

Kategori:

1 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.