MD Tenis Akademi Şampiyonlar Yetiştirecek Tenis Sporu Tek Çatı Altında Büyüyecek…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Akdeniz’in en kapsamlı tenis kulübü MD Tenis Akademi 24 Kasım Çarşamba günü yapılan yönetim kurulu toplantısıyla kuruldu. Hatay’da her geçen yıl gelişmeye devam eden tenis sporunun daha iyi yerlere gelmesi için MD Tenis Akademi’nin kuruluşu gerçekleştirildi.

Birbirinden değerli isimlerin katkı verdiği MD Tenis Akademi, Haydar Cem Gökpınar gibi nice şampiyonlar çıkararak, başta Türkiye olmak üzere, Dünya çapında sporcuları kazandırmayı hedefliyor.

Arsuz ve İskenderun başta olmak üzere bölgede tenis sporuna altyapı ve idman imkanları sunulması için mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Arsuz Koordinatörü Edip Kaynar ile Haydar Cem Gökpınar başta olmak üzere bir çok şampiyon yetiştiren Mehmet Doğan’ın biraraya getirdiği bölgenin saygın isimleri ilk toplantıda görev dağılımı yaptı.

Organizasyona MD Tenis Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Edip Kaynar, Genel Sekreter Yılmaz Şahutoğlu, Başkan Yardımcısı Erdal Çelik, Başkan Yardımcısı Pınar Doğan, Başkan Yardımcısı Hasan Yaşar, Başkan Yardımcısı Elif Zelluh, Başkan Yardımcısı Burçin Bayındır Güler, Sportif Direktör Mehmet Doğan, Basın Sözcüsü Selin Bahadırlı, Denetmen Kemal Özkan, Doktor Ve Sağlık Hizmetleri Sorumlusu Özkan Çeliker, Sayman Ezel Üstün ve Tesis Yöneticisi Barış Külah; Disiplin Kurulu Başkanı Süleyman Sırrı Bahadırlı, Başkan Yardımcısı Ali Temur Ve Yedek Üye Ceren Çirkin Köle de katıldı.

Yemek sonrası kulübün Yönetim Kurulu Başkanı Edip KAYNAR yaptığı açıklamada “MD Tenis Ailesi olarak hem Hatay’ımızı hem de ülkemizi tenis turizminde ön planda tutmak için bu projede beraberiz. Yeni kulübümüz ile nice başarı dolu yıllar geçirmek dileğiyle…” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.