İYİ Parti İl Başkanı Şefik Çirkin’den İGC’ye ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Siyasi bilgi birikimi ve deneyimli siyasetçi yönüyle tanınan ve geçmişte MHP Hatay il başkanlığı ve milletvekilliği görevinde bulunan İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Diyap Atar ve Yönetimini kutladı.

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin’i ağırlamaktan dolayı onur duyduğunu belirten İGC Başkanı Diyap Atar, “Sizin bölge siyaseti için verdiğiniz gayretleri biliyoruz ve görüyoruz. Bölgemizin Cemiyet yönetimi ve gazeteci arkadaşlarımızla sizleri ağırlamaktan dolayı mutluyuz.  Bölgemizin önemli değerlerinden birisisiniz. Hoş geldiniz” diyerek Başkan Çirkin’e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hatay’ın başarılı ve usta siyasetçisi ve İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin ve beraberinden İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın ve beraberindi İYİ Parti kurmaylarının katıldığı ziyarette ülke ve Hatay siyaseti sohbete konu oldu.

İYİ Partiyi ve Hatay’ı iyi yerlere getirmek üzere yola çıktıklarını belirten Başkan Çirkin, Hatay’ın bir bütün olarak eşit hizmet alması gerektiği yönde görüşlerini dile getirdi.  Başkan Şefik Çirkin, Hatay siyasetinde, ekonomisinde, sosyal ve kültürel yaşamında İskenderun’un da bir ağırlığı olduğunu belirterek İskenderun’un hak ettiği değeri bulması gerektiğini vurguladı.

İYİ Başkanı Şefik Çirkin ve beraberindeki heyet ziyaret sonrasında toplu fotoğraf çektirdi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.